fbpx Skip to main content

Privat gastric bypass och sleeve

Vi opererar svenska, danska och internationella patienter.

Vården hos oss börjar ofta med ett informationsmöte i grupp, i nuläget i första hand online. Här får du möjlighet att lära dig mer om vikt, övervikt och de olika operationerna. Vi svarar på dina frågor och funderingar -och sedan bestämmer du om du vill går vidare eller inte.

Nästa steg är en checklistning hos en av våra läkare. Detta är som en stor hälsoundersökning -vi tar reda på om vi kan operera dig samt  vilket ingrepp som skulle passa dig bäst. Tillsammans med dig gör vi en planering, därefter bokas en tid till operation.

Vid privat gastric bypass eller gastric sleeve är man inlagd till observation minst en natt efter ingreppet, sedan kan man åka hem igen. (Om du bor långt bort rekommenderar vi 2 extra nätter på hotell i närheten innan du far hemåt. Du får mer information om detta vid checklistningen.) 

Vi har sedan kirurg i jourberedskap första 90 dygnen för dig om något skulle hända, och du kan ringa oss dygnet runt. 

Mottagningen följer upp dig med återkommande gruppbesök samt extra rådgivning vid behov. Gruppbesöken sker efter 3 och 12 månader och sedan årligen, beroende på vilket paket du väljer att köpa.

Vi kan även hjälpa till med utredning och behandling av problem hos tidigare opererade patienter -och om inget annat fungerar även återkoppla en gastric bypass till normal anatomi, alternativt operera om en gastric sleeve till gastric bypass eller SASI. Samtliga dessa specialpaket har särskilda prislistor. 

Kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Kösituation för privata operationer: Vi har i princip inga köer alls till vår privata verksamhet.

 

Uppdatering med anledning av Coronavirus/Covid-19: 

Våra privata operationer i Malmö fortsätter som vanligt. Mottagningen har öppet som vanligt, men med besöksrestriktioner och ökat användande av digitala besök.