fbpx Skip to main content
Mari från Malmö

Jag var lite nervös innan operationen men det gick över sen för att jag blev väl bemött och omhändertagen av all personal inne på sjukhuset...

Jag är en 30 åring kvinna som har varit gift i 3 år och 9 månader utan barn. Jag är barnskötare men jobbar som elevassistent med autism och funktionsnedsatta elever i en privat skola.

Testat alla dieter utan resultat

Jag har testat olika metoder och olika slags diet men utan resultat! Tyvärr så fort jag äter något jag skulle inte äta eller blir sjuk eller pausar så för jag dålig resultat. Jag har testat tallriks modellen och träning, LCHF men fick problem med magen på grund av fettet, jag har testat flera till och varit många gånger hos olika dietister men utan resultat, det går så segt och sakta på grund av min PCOS på båda äggstockarna!

Jag valde att göra operation för att det är det som är det säkra och hälsosamma vägen för mig, jag känner flera personer som har gjort det och dem mår jätte bra senare.

Jag var lite nervös innan operationen men det gick över sen för att jag blev väl bemött och omhändertagen av all personal inne på sjukhuset.

Gastric sleeve hos GB Obesitas

Jag gjorde Gastric Sleeve operation den 24 september i Kristianstad.

Jag hade inga bekymmer innan operationen utan bara spänd och nervös om hur det skulle gå till.

Men så fort jag kom in till sjukhuset blev jag lugn och personalen tog hand om mig jätte fint och hjälpsam och trevliga under min tid där sen första sekunden tills jag åkte hem. Jag hade svårt såklart sen med maten och allt var nytt rutin för mig och jag lär mig tills nu att äta sakta och lite i lugn och ro. Men jag får ofta sura uppstötningar och halsbränna och jag får alltid svar ifrån er när jag ringer. Ni är verkligen bästa kirurger.

Jag är 150 cm lång och vägde 83 kg och jag hade 90% smärta i benen och ingen av vården kunde hjälpa mig utan jag fick alltid höra ”Mari du är överviktig och har fetma! Du måste gå ner i vikt”, såna sårande ord alltid. Min mål är att väga 50 kg max. Jag har gått ner ca 15 kg i 2 månader. Och jag är jätteglad och känner mig som en ny person. Mår bättre helt enkelt. Jag äter hälsosamt och tränar.

Jag vägde 83 kg innan operationen men gick ner till 77 kg till operationsdagen och idag väger jag 68 kg.

”Född på nytt”

Min vinst med operationen är att jag mår bättre, lättare kropp utan smärtor i benen och jag är född på nytt helt enkelt! Jag ångrar aldrig det!

Allt tar sin tid när det gäller maten och dricka men det finns inga bekymmer att det kommer bli bättre och bättre med tiden.

Min råd är att tro på dig själv och allt tar sin tid men man måste ha tålamod och vara säker på sig själv. Man ska inte lyssna på dem negativa personerna och om man är överviktig och har fetma så bästa sättet är operationen utan att ångra sig.

Jag rekommenderar stark GB Obesitas för att ni tar hand om personen från första sekunden tills vidare med era varma hjärtan och ord. Ni är bara positiva som delar glädje.

Snabbfakta

  • Vägde 83 kg vid operation
  • Gick ner 15 kg på två månader
  • Opererade sig september 2020
  • Mår bättre och lever utan smärtor
  • Känner sig pånyttfödd